Wel eens gehoord van de Waddenwalk ? Ik ook niet, maar vanaf 2007 is de naam gevestigd.
Na het succes van www.kwispeltocht.nl kon een vervolg niet uitblijven. Nadat er op twee waddeneilanden in 2006 al wat "vooronderzoek" werd gedaan, is het nu zover, tijd voor de Waddenwalk 2007 !

De naam doet u wellicht denken aan wadlopen, maar het is toch echt een wandelweek met de start op Texel en de finish op Schiermonnikoog. Tussendoor worden Vlieland, Terschelling en Ameland bezocht.

Het doel van de waddenwalk is om, naast de nodige inspanning en ontspanning, om via sponsoring nog een keer wat geld bijeen te brengen voor de Stichting Hulphond (www.hulphond.nl). Nog steeds heb ik een zwak voor deze Stichting, die haar energie steekt in het opleiden en africhten van hulphonden.

Het is goed om u te kunnen vertellen, dat voor er een aantal etappes een eilandsponsor is gevonden, die stuk voor stuk een afvaardiging sturen om de etappe met mij mee te gaan lopen.
Daarnaast hebben zich ook weer diverse sponsoren gemeld, die elk op hun manier hun steentje gaan bij dragen aan de waddenwalk. Verderop in deze website vindt u alles wat u over hen maar wilt weten.

De start is op Texel is op 9 juni 2007 en op vrijdag 15 juni hoop ik alle eilanden te hebben bezocht.
Ik verheug mij op de "WADDENWALK 2007 " en zeg alvast alle betrokkenen mijn dank toe.


Met vriendelijke groet


Marten Kreeft

Wilt u ons nog steunen ? Dat kan op bankrekening 60.58.67.593
t.n.v. M.P. Kreeft o.v.v. Waddenwalk 2007.